Pošaljite ponudu

svim oglašivačima

Popunite formular

Nakon slanja svi oglašivači će dobiti Vaš zahtev.


VAŽNE INFORMACIJE ZA VAS KOJI STE ZATRAŽILI PONUDU ZA PUTOVANJE:

  • Vaš zahtev ćemo anonimno i pod šifrom dostaviti određenom broju izabranih organizatora putovanja, turističkih agencija, avio kompanija, hotela, apartmana, vikendica, vila, seoskih domaćinstava, banja, wellness centara...
  • Nakon što popunite formular i pošaljete zahtev, očekujte ponude direktno od naših partnera. Isporučićemo ih u Vašem ličnom profilu na našem sajtu i obavestiti Vas mejlom o pristiglim ponudama.
  • Vaši lični podaci su zaštićeni. To znači da Vaši privatni podaci, koje ste naveli u svom ličnom profilu na našem sajtu, neće biti dostupni našim partnerima kojima budemo prosledili Vaš zahtev za ponudu.
  • Ukoliko želite da našim partnerima pošaljete svoje kontakt podatke kako bi oni Vas kontaktirali, to možete učiniti naknadno u svom profilu ako budete želeli da odgovorite na njihove ponude.
  • Navedite što više detalja u formularu. Što preciznije budete opisali kakvo putovanje želite, to će ponude koje budete dobili od naših partnera biti prilagođenije Vašim željama.
  • Ukoliko želite da dobijete ponude za više različitih putovanja, recimo i za „Last Minute letovanje u Španiji“ i za „City break u Pragu“, poželjno je da za svako putovanje pošaljete zaseban zahtev.
  • Kreiranje i slanje zahteva našim partnerima i prijem njihovih ponuda podrazumeva da ste se prethodno registrovali na našem sajtu i da ste prijavljeni/ulogovani na svoj nalog. To možete uraditi ovde (linkovi Prijava i Registracija) ili na naslovnoj stranici.
  • Izabrani partneri kojima budemo prosledili Vaš zahtev mogu Vam poslati vremenski oročenu ponudu, zbog čega je poželjno da redovno proveravate poruke pristigle u Vaš lični profil na našem sajtu.
  • Izabrani partneri kojima budemo prosledili Vaš zahtev nisu u obavezi da na njega odgovore ukoliko nemaju odgovarajuće ponude za Vas. U tom slučaju pokušajte sa unosom drugačijih podataka u formular i slanjem novog zahteva.
  • Naši partneri Vam mogu slati neobavezujuće ponude ukoliko je to u skladu sa njihovom poslovnom politikom. Za detaljne informacije o njihovim ponudama molimo Vas obratite se direktno podnosiocima ponuda. Sve potrebne podatke i kontakte pronaći ćete u svom profilu na našem sajtu.

Adresa

worldwide


Help center

Lorem ipsum dolor sit amet, vim id accusata sensibus, id ridens quaeque qui. Ne qui vocent ornatus molestie.

Potrebna Vam je pomoć?

+381 63 233 121 Ponedeljak - petak 9.00am - 7.30pm

NAPOMENA: Podaci su informativnog karaktera. Sajtovi lovacnaputovanja.rs, lastminute.rs, firstminute.rs i citybreak.rs nisu odgovorni za tačnost objavljenih podataka i njihovo ažuriranje. Zvanični podaci dostupni su kod oglašivača, molimo Vas da sve informacije proverite sa njima - telefonom, mejlom ili lično. Hvala na razumevanju.